Új idény kezdődik a II. Ligában

A edzőpáros beszámol a csapat helyzetéről.

Pár perc késéssel kezdődött a sajtótájékoztató, de rövid bocsánatkérés után Viorel Hizo felsorolta azokat a játékosokat, akik nem léphetnek pályára a holnapi mérkőzésen. Ezek a játékosok: Machado (akit Olaszországban vizsgáltak meg térdsérülése miatt, harminc napig nem léphet pályára), Adrian Ionescu (megsérült a térde a törökországi edzőtáborban, 1,5 hónapig hiányzik), Țene meghűlt.

Az újságírók kérdésére a manager (Viorel Hizo) kijelentette, hogy az újonnan leigazolt játékosok közül a brazilok biztosan pályára lépnek, mert bizonyítottak a barátságos mérkőzésekben. Reményei szerint a bajnokságban is bizonyítanak. Hizo szeretné, ha a csapat legálabb 4o% venne át az ő harciasságából ahhoz, hogy megnyerjék a tavaszi idény első mérkőzését.

A manager és az edző (Dulca) elmondták a sajtó képviselőinek, hogy kielemezték a Gaz Metán CFR Krajovát és megnyerhetik a meccset.

Ugyanakkor szóba került Cojocnean helyzete is. Hizo elmondta, hogy a játékos visszakönyörögte magát, de végül nem tartotta be ígéretét és nem jelentkezett a szerdai edzésen, ezért távoznia kellett a keretből.

Egy újabb kérdésre válaszolva Hizo elmondta, hogy Razvan Cocis egészségügyi helyzete javult és reménykedik (szavaival élve álmodik), hogy leigazoltathatják pár napon belül.

Cristian Dulca beszélt Dolha egészségügyi helyzetéről is, akinek súlyosbodott a hátsérülése. Nem tudják, mikor edzhet.

Hizo és Dulca is remélik, hogy a szurkolok, nagyszámban jelentkeznek majd a meccsen és támogatják a csapat erőgyakorlatát.

Zárásként az edző reményét fejtette ki, hogy a tavaszi idényben nem veszítenek majd pontokat a gyengébb ellenfelek ellen.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Kategorizálatlan

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s