Kolozsvári győzelem a második helyért

Saját archív

A női kézilabda Nemzeti Liga 12. fordulójában a Kolozsvári U Jolidon 36-26 (18-12) arányban győzte le a Bukaresti MSK-ot. Annak ellenére, hogy nagy létszámra vártak, alig ötszáz szurkoló volt jelen a Horia Demian sportcsarnokban.

A Bukarestiek nagy elvárásokkal jöttek Kolozsvárra. Remélték, hogy legyőzik a helyi csapatot és elfoglalhatják a tabella második helyét. Az egyetemista lányok megpróbálták móresre tanítani vendégeiket és a végeredmény azt bizonyítja, hogy ez sikerült is.

A kolozsváriak mindvégig uralták a mérkőzést, annak ellenére, hogy egyes pillanatokban úgy tűnt, hogy a vendégek átvehetik a vezetést. A házigazdák sokat köszönhetnek Ani Senocico-nak, aki kezd visszatérni eredeti formájához és a magyarországi Petroczi Viktória hálóőrnek. Az utóbbi remek napot fogott ki, sok esetben mentette csapatát a góltól.

Kolozsvári pontszerzők: Mihaela Ani-Senocico 7, Simona Vintilă 7, Nicoleta Dincă 7, Mihaela Tivadar 6, Magdalena Paraschiv 4, Florina Chintoan-Bîrsan 3, Daniela Brînzan 2.
Bukaresti MSK: Dobrin 6, Popa 5, Doica 4, Avadanii 3, Geana 2, Dinu 2, Niculae 2, Chițulescu 1, Strat 1.

A mérkőzés végén Nicoleta Dincă (U Jolidon) a következőket nyilatkozta: „minden mérkőzés fontos számunkra, ezért mindent meg akarunk nyerni, de nem gondoltam volna, hogy ekkora gólkülönbséggel nyerünk.”

A kolozsvári vezetőedző, Gheorghe Covaciu, elmondta: „Látványos mérkőzés volt és azt hiszem, ez a győzelem biztosítja számunkra a második helyezést. Komolyan készültünk ezért nem féltem, hogy meglepetés lesz a végeredmény.”

A forduló további eredményei: Konstancai Tomis – Krajovai MSK 32-22, Brassói Urban Rulmentul – Nagybányai Știința MKK 26-24, Dévai Cetate Devatrans – Roman-i MKK 26-31, Resicabányai UCM – Zilahi KK 27-31, Buzău-i MKK – Brăila-i Duna (Dunărea) KK 21-21

A tabella állása a huszadik forduló után: 1. Oltchim 22 p, 2. U Jolidon 21 p, 3. Bukaresti MSK 17 p, 4. Konstancai Tomis 16 p, 5. Zilahi KK 14 p.

Riti József Attila

Reklámok

2 hozzászólás

Kategória: Kategorizálatlan

2 responses to “Kolozsvári győzelem a második helyért

  1. Vááá hiányoznak is rendesen ezek a meccsek!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s