Újabb vesztes mérkőzés a törökországi edzőtáborban

A Kolozsvári U FC a Bécsújhely elleni mérkőzést is elveszítette a törökországi edzőtáborban. A végeredmény 2-1 volt az osztrák egyesület számára. A szombati ellenfélhez különösebb emlékek fűződnek az egyetemisták számára, mivel 1965. szeptember 1-én ellenük játszották első európai mérkőzésüket, az egykori Kupák Kupájában. Az akkori mérkőzések következtében a kolozsváriak továbbjutottak.

A szombati mérkőzést a következő felállásban kezdte a csapat vezetőedzője, Ionuț Badea: Boșneag (kapus) – Buhuș, Munteanu, Cucui, Rodriguez (próbajátékos) – Delgado, Balde, Păcurar, Voican – Machado, Morar. A második félidőben Badea a többi játékost is pályára küldte, így Matache (kapus)- Bușca, Izvoranu, Mendy, Țene, Lemnaru, Tony és Vasile Gheorghe is esélyt kaphattak.

Elsőnek gólt Simkovic és Aigner rúgtak a bécsújhelyiek számára, a 30. és 60. percekben. A kolozsváriak gólját Voican rúgta a 80. percben.

Az edzőtáborban jelen van Luis Antonio Rodriguez, 25 éves argentin játékos is, akit a kolozsváriak le akarnak igazoltatni, ha megfelelőnek bizonyul. A bal hátvéd pályafutása alatt Argentinában a Temperley, Moldvában a Șeriff Tiraspol-nál és Svédországban a  Djurgardens-nél játszott.

Az U FC következő ellenfele a horvátországi FC Varteks lesz, a mérkőzést kedden (február 2.) játsszák le, ugyancsak a törökországi edzőtáborban.


Reklámok

Hozzászólás

Kategória: futball, Kategorizálatlan

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s