Győzelem az Oțelul ellen

A női kézilabda nemzeti liga 15. fordulójában a Horia Demian sportcsarnokban, a Kolozsvári U Jolidon 34-30 (18-13) arányban győzte le a Galaț-i Oțelul-t.

A moldvai csapat nem bizonyult méltő ellenvélnek. A kolozsvári egyetemisták könnyen legyőzték őket a szoros eremény ellenére.

Kolozsvári pontszerzők: Tivadar 11, Chintoan 7, Ani Senocico 7, Paraschiv 4, Vintilă 3, Dincă 2.

A mérkőzés végén az U Jolidon edzője, Gheorghe Covaciu a következőket nyilatkozta: „a lányok nagyon jól játszottak az első félidőben, a másodikban pedig elhagyták magukat. Nem haragszom rájuk, mert egyszerű mérkőzés volt. Jó eredményt értünk el egy olyan csapat ellen, amely az európai kupákban játszik.”

A forduló további eredményei: Bukaresti MSK – Konstancai Tomis37-30, Brăila-i Dunărea – Zilahi KK 25-30, Buzău-i MKK – Roman-i KKM 29-33, Resicabányai Universitatea – Nagybányai Știința 25-19, Dévai Cetate Devatrans – Krajovai MSK 21-22, Râmnicu Vâlcea-i Olchim – Brassói Rulmentul 31-18

***

A tabella állása a 15 forduló után: 1. Oltchim 30 p, 2. U Jolidon 25 p, 3. Bukaresti MSK 23 p, 4. Zilahi KK 20p 5. Tomis 16 p.

A fiuknál az U Transilvania leigazoltatta Predrag Vujadinovic (szélső) és Ionuț Irimia (kapus) játékosokat a felbomlóban lévő Resicabányai UCM kézilabda csapattól. A Konstancai MKK-tól pedig kölcsönbe vették Marius Mocanu irányítót.

A csapat edzője, Constantin Ștefan elmondta, hogy a leigazolások következtében csapata erősebb lett és reméli, hogy a jövő bajnokságban, európai kupákban is megméretteti erejét.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: kézilabda

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s