Folytatódik a válság a vasutasok számára

A Liga 1, 21. fordulójában a Kolozsvári CFR alig 1-1 -et ért el a Ploiești-i Astra otthonában, ahol 3500 néző jelent meg az Astra stadionban.  A két edző a következő játékosokat küldte pályára:

Ploiești-i Astra: 77. Grigore – 2. Măţel, 4. Mihalache, 6. Goian, 13. Junior Morais – 8. Takayuki Seto, 10. Croitoru – 18. Strătilă (20. Stan ’61), 11. Tigoianu (17. Rusu ’88), 9. Budescu (7. Paulinho ’71) – 14. Miranda. Edző: Tibor Selymes.

Kolozsvári CFR: 1. Nuno Claro – 4. Panin, 20. Cadu, 24. Rada, 3. Edimar (55. Nuno Diogo ’36)- 8. Kivuvu – 22. Hora, 7. E. Dică (29. Batin ’57), 11. Nicoară – 18. Peralta, 9. Kapetanos (85. Bud ’46). Edző: Alin Minteuan.

Gólszerzők: Strătilă (7. perc), iar és Batin (87. perc).

Sárga lapok: Batin, Peralta, Hora és Panin.

Vezette: Adrian Comănescu

A vasutasok Nicoară gólhelyzetével kezdték a mérkőzést, aki a 3. percben kellemetlen helyzetbe hozhatta volna a vendégeket, de Grigore az utolsó pillanatban mentette meg csapatát a góltól. A ploiestiek válasza nem váratatta magát, ezért már a 8. percben gólt szereztek amikor Strătilă befejelte a hálóba a Budescu-tól kapott labdát.

A házigazdák továbbra sem adták fel a játékot ezért továbbra is támadták a Nuno Claro által védett kaput, kihasználva kedvenceink fejetlenségét.

Csapatunk a szünet után sem tért magához, támadási kísérleteink eredmény nélkül maradtak.

A 87. percben a csereként beállt Batin a kapuba fejelte a Panin-tól érkező labdát. Ez volt Batin első hivatalos gólja az 1. Ligában. A mérkőzés végén, a hosszabbításban Nuno Claro lett a CFR hőse, amikor kivédte Paulinho rúgását.

A döntetlen következtében tovább tart a CFR balszerencséje, amely egy hivatalos mérkőzést sem nyert meg 2011-ben.

Az egyesület tulajdonosa, Pászkány Árpád Zoltán elégedetlenségnek adva hangot elmondta, hogy a bajnokság végén több játékos fog távozni a csapattól.

fotó: presaonline.ro

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Kategorizálatlan

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s