Kiütéses vereség Galați-on

OŢELUL GALAŢI – “U” CLUJ 3-0 (1-0)

Gólok: Paraschiv (23. perc), Giurgiu (51. perc) és Râpă (70. perc) rúgták.

OŢELUL: Grahovac – Râpă, Perendija, Costin, Sălăgean (88. perc. Petean) – Neagu, Giurgiu – Iorga, Viglianti, S. Ilie (84. perc, Ochiroșii) – Paraschiv (57. perc, Pena). Edző: Dorinel Munteanu.

U FC: Popa – Buhuş, Pele, Abrudan, Ascoli – N. Menassel, V. Gheorghe (56. perc, Ungurușan) – Voican (56. Perc, Niculescu), Păcurar, Ad. Cristea – Machado (84. perc, Tony). Edző: Ionuț Badea.

Sárga lapok: Viglianti, Perendija illetve Ungurușan, Crsitea, Ascoli

Piros lapok: Ascoli és Ionuț Badea

A Kolozsvári U FC, a Galați-i Oțelul vendége volt, de nem volt képes méltó módon helyt állni. A galați-iak kiütéses vereséget mértek a Szamos parti egyetemistákra.

A mérkőzés kezdetében a vendégek nyomást gyakoroltak a vendégekre, de nem tudták veszélyeztetni Grahovac kapuját. A vendégek lassan-lassan kezdtek feljönni az U FC kapuja felé, a 23. percben Paraschiv csodálatos rúgással gólt szerzett a házigazdák számára. Az U FC első gólhelyzete alig a 44. percben érkezett amikor Voican rúgása a kapu felet repült el.

Térfélcsere után, az 51. Percben Ascoli elveszített egy labdát, ami Giurgiu-hoz került, aki habozás nélkül a kapura rúgott, így megszerezte csapata második gólját.

A 67. percben Ionuț Badea idegei a robbanásig feszültek, ezért Robert Dumitru játékvezető a lelátókra küldte.

Az U FC már majdnem a csőd szélén állt, hibát hiba után halmoztak fel. A harmadik gól érkezése már csak percek kérdése volt.

A 70. percben Râpă és Sălăgean kijátszódják a vendégek védelmét, majd Râpă értékesítette a Sălăgean-tól kapott labdát és ezzel megpecsételték a mérkőzés sorsát.

A mérkőzés végén Badea a kővetkezőket nyilatkozta: „nehéz mérkőzésünk volt, de sajnos hamar kaptunk gólt, amit nem tudtunk ellensúlyozni. Az Oțelul helyenként agresszíven játszott. Hogyha egyformán ítélték volna a két csapatot akár az eredmény is más lenne.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: futball, u fc

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s