Meglepő győzelem Besztercén

Cavalli

Cavalli

A Liga 1, 22. fordulójában a Besztercei Glória, hazai pályán a Bukaresti Rapid-ot fogadta. Mindkét egyesület számára nehéz mérkőzés volt, hiszen úgy a beszterceieknek, mind a fővárosiaknak fontos volt a három pont megszerzése. A házigazdák a kiesés ellen, a vendégek az európai kupaszereplésre hajtanak.

A vendégek házigazdája, Șumudică, tudatában volt annak, hogy mennyire fontos számára a győzelem, már az elejétől ostorozta legénységét a győzelem fel. Az első gólhelyzet azonban a házigazdáké volt, az olasz Cavalli már a mérkőzés elején gólt szerezhetett volna csapata számára. A vendégek válasza nem sokat késett, a 25. Percben Mihai Román 35 méterről kapura rúgott és megszerezte csapata számára a vezetést.

A hat perc után Cavalli egyenlített miután kapura rúgta a Coman által elvesztett labdát.

Térfélcsere után a bukaresti vasutasok uralták a játékot, de a 66. Percben Cavalli újra gólt szerzett. A 71. percben Herea megszerzi csapata számára az egyenlítést, miután értékesítette a Cecinha-tól kapott labdát.

33-Mihai Roman - a kapus csatár:)

A 77. percben érkezett a végső csapás a Rapid számára, amikor Coman felelőtlenül lefaultolt a beszterceiek olasz csatárját, Cavalli-t.  A játékvezető kiállította a kapust, ezért Mihai Román kénytelen volt vállalni a kapus szerepét, mivel Șumudică-nak már nem volt lehetősége játékost cserélni. A bűntetőt Băjenariu rúgta és megszerezte a házigazdák győzelmét.

A mérkőzés végén a házigazdák edzője, Nicolae Manea elmondta: „nehéz mérkőzés volt mivel a Rapid meg akarja szerezni az Európa Ligába való szereplés jógát, mi pedig a kiesés ellen harcolunk. Gratulálok a fiúknak, hogy ilyen odaadással játszottunk. Ma akárkit megverhettünk volna.”

Șumudică, a bukarestiek edzője, a kővetkezőket nyilatkozta: „furcsa, hogy két gólt rúgtunk és mégis kikaptunk.”

A forduló további eredményei:

Péntek: Medgyesi Gázmetán – Zsilvásárhelyi (Târgu Jiu) Pandurok 2-0 (gólok: Eric de Oliveira, 56. percben és Zaharia, 62. perc)

Brănești-i Victoria – Temesvári FC 0-2 (gólok: Zicu, 47. perc-11-es, és Góga, 84. perc)

Szombat: Bukaresti Steaua – Vaslui-i FC 1-1 (Nicoliță, 51. perc illetve Adailton, 80 perc)

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: futball, glória, román foci

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s