Egygólos CFR-siker a rajt előtt

KépSzerda délután, barátságos mérkőzésen, a kolozsvári CUG pályán (Iulius Mall mellett) a Kolozsvári CFR 1907 1-0 arányban győzte le a 2. Ligában aktiváló Marosvásárhelyi MFC-t. Minden bizonnyal Ioan Andone, kolozsvári mester megbánta azt, hogy barátságos megmérettetésen tesztelte legénységét, hiszen ketten is (Lionn és Maftei) lesérültek.

A barátságos mérkőzést a következő felállásban kezdte a vasutas csapat edzője: Stăncioiu – Lionn, Maftei, Rada, Sepesi – Deac, Godemeche, Sare, Bastos – Sougou, Ronny. Térfélcsere után Panin, Edimar, Mincă, Pedro,Nicoară, Cadu, Valente, Mureşan, Vass, Piccolo és Camora is pályára léptek.  Ivo Pinto és Nuno Diogo már az első félidőben esélyt kaptak a játékra, Kapetanos és Hora predig nem játszottak.

A vendégcsapat kemény diónak minősült, mert a bajnokcsapat alig egygólos vereséget mért rá. A mérkőzés egyetlen gólját Ronny Da Silva lőtte a 35. percben, miután értékesítette Deac szögletből érkezett beívelését.

A mérkőzés végén Ioan Andone, kolozsvári vezetőedző a sajtónak elmondta, hogy ezentúl minden szerdán szerveznek barátságos mérkőzést, hogy esélyt adjanak játszani mindazoknak a játékosoknak, kik hivatalos mérkőzéseken nem lépnek pályára. Továbbá hozzáfűzte, hogy nem félti posztját és nem hallgat alaptalan pletykákra.

Riti József Attila

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Kategorizálatlan

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s